Flag

Kniebeschermer / PHYSIOstrap

EPITHELIUMFLEX®

PHYSIOstrapTM met EPITHELIUMFLEX® te dragen, helpt u uw verzwakte of pijnlijke knie te ontlasten en te beschermen.

More details

Aanbevolen prijs

46,63 €

Verkrijgbaar in apotheek en bandagisterie

Informations

  Gebruik: door de PHYSIOstrapTM te dragen beschermt en ontlast u uw verzwakte of pijnlijke knie (artrose, knieaandoeningen, verzwakte ligamenten, enz.). Hij verhoogt uw gevoel van stabiliteit waardoor u uw dagelijkse activiteiten ongehinderd opnieuw kunt opnemen of voortzetten.

  Bijzondere eigenschap: mobiel blijven is van groot belang om de verdere ontwikkeling van artrose tegen te gaan. Het kraakbeen in de knie is een weefsel met weinig doorbloeding. Om ervoor te zorgen dat het toch voldoende voedingsstoffen krijgt, is het belangrijk het gewricht voldoende te bewegen. De PHYSIOstrapTM helpt u uw dagelijkse activiteiten verder te zetten en houdt u mobiel.

  Ergonomie: de PHYSIOstrapTM is uiterst dun en discreet, en werd speciaal ontwikkeld om gedragen te kunnen worden onder elk type kledij (broek, rok, enz.). De technologie van de PHYSIOstrapTM zit vervat in minder dan 40g materiaal, hij blijft goed zitten en veroorzaakt geen hinder aan de knieholte.

  Schéma PHYSIOstrap

  Contra-indicaties: niet gebruiken bij artritis, ernstige spataders, flebitis of oedeem in de benen (lymfatisch/veneus) en of dijen, om te vermijden dat de bloedcirculatie wordt belemmerd. Niet gebruiken op een huidletsel.

INDICATIES: Het dragen van de EPITHELIUMFLEX® PHYSIOstrap® helpt uw zwakke of pijnlijke knie (artrose, problemen met de knieschijf, kwetsbare ligamenten enz.) te ondersteunen en te verlichten. De PHYSIOstrap® zorgt ook voor een gevoel van stabiliteit waardoor het gemakkelijker is om de dagelijkse aciviteiten opnieuw op te nemen of verder te zetten zonder dat men er last van heeft.

CONTRA-INDICATIES: Niet gebruiken in geval van arteritis, ernstige spataders, flebitis of oedeem (lymfatisch/veneus) van het been en/of van de dij om de bloedsomloop niet te verhinderen. Niet gebruiken met steunkousen. Niet gebruiken op een huidletsel.

VOORZORGSMAATREGELEN BIJ HET GEBRUIK:
• De PHYSIOstrap® wassen vóór het eerste gebruik.
• De PHYSIOstrap® is ontworpen voor een dynamisch gebruik: het is niet raadzaam de beschermer lang te dragen in een zittende of liggende houding. Bij een zittende houding moet men vermijden het been te plooien in een hoek van minder dan 90°.
• Bij een gevoel van pijn, oedeem, ongemak of elke andere abnormale reactie moet men het gebruik van het product stopzetten en een arts raadplegen.

GEBRUIKSAANWIJZING: voor een optimaal gebruik
• Geen hydraterende cosmetische producten aanbrengen alvorens de PHYSIOstrap® te gebruiken
• Om een optimale pasvorm te verzekeren, is het noodzakelijk de kniebeschermer na elk gebruik te wassen of minstens de elastische siliconen boorden te wassen met water en zeep (niet schrobben) om alle onzuiverheden te verwijderen.

ONDERHOUD: Wassen in de machine op 30°C of met de hand met water en zeep (niet schrobben). In een open ruimte laten drogen. Niet strijken.

ERGONOMIE: De extra fijne en discrete EPITHELIUMFLEX® PHYSIOstrap® werd speciaal ontworpen om te worden gedragen onder alle soorten kleding (broek, rok enz.). Dit technologisch hoogstandje weegt minder dan 40 gram, glijdt niet af en
veroorzaakt geen enkele hinder achteraan de knie (knieholte).

SAMENSTELLING: 71% polyamide/elastaanweefsel, 29% silicone.

Het bedrijf MILLET kan niet aansprakelijk worden gesteld in geval van gebruik dat niet in overeenstemming is met de aanbevelingen van de fabrikant.

 • Hoe kiest u uw maat ?

  Meet de omtrek van uw knie in halfgebogen positie door de lintmeter tegen het midden van uw knieschijf te plaatsen.
  Indien u twijfelt tussen 2 maten, kies dan de kleinste.

  Tailles/Sizes

No customer comments for the moment.

Kniebeschermer / PHYSIOstrap

Kniebeschermer / PHYSIOstrap

PHYSIOstrapTM met EPITHELIUMFLEX® te dragen, helpt u uw verzwakte of pijnlijke knie te ontlasten en te beschermen.

Schrijf uw recensie